A.A.S. opent flagship store


04 september 2015 , Schadeherstel

Schadeherstelketen A.A.S. heeft in Den Haag haar eerste flagship store geopend, een schadeherstelbedrijf waarin de cooeperatie zelf participeert, samen met twee A.A.S.-ondernemers. In A.A.S. Schadeherstel Forepark wil de keten het schadeherstelbedrijf van de toekomst creeren.

A.A.S.-directeur Nicole Spenkelink: "We hebben inmiddels een brainstormsessie georganiseerd met diverse ondernemers over inrichting en klantbeleving. De uitkomsten daarvan gaan ervoor zorgen dat in Den Haag een schadeherstelbedrijf komt te staan waar het net even iets anders gaat dan elders.
Deze vestiging gaat ook de functie vervullen van proeftuin. Hier laten wij zien hoe we onze ambities op het gebied van klantgedrevenheid op een nieuwe, innovatieve manier kunnen invullen en gaan we hier bijvoorbeeld technische innovaties en marketingconcepten testen."

Schadehersteller Marinus de Vries van A.A.S. Bos Zoetermeer is een van de partners waarmee A.A.S. in dit project samenwerkt. "We kunnen hier beginnen met een wit vel papier en het ideale bedrijf naar de toekomst creeren zonder historische belemmeringen, zoals overgekwalificeerd personeel en te
hoge kostenstructuur. Tel daarbij de unieke combinatie van coo*peratie en ondernemerschap op en je begrijpt waarom wij ja hebben gezegd tegen deze kans."

Komen er nu meer flagship stores van A.A.S.? Spenkelink: "De Nederlandse markt hebben we ingedeeld in regionale marktsegmenten, die wij werkgebieden noemen. Per werkgebied wordt gekeken naar de markt en op basis daarvan worden verschillende scenario's geformuleerd. Of daar nog een flagship
store inpast, kunnen we nu nog niet aangeven."

A.A.S. Schadeherstel Forepark aan de Weser 8 in Den Haag is vanaf donderdag 3 september in bedrijf, maar de officie*le opening vindt plaats op vrijdag 2 oktober. Op zaterdag 3 oktober is een open dag georganiseerd, waar alle belangstellenden welkom zijn.