Aankondiging tevredenheidsonderzoek 112-bellers


De komende weken wordt landelijk een tevredenheidsonderzoek gehouden onder de bellers van het alarmnummer 112. Belt u deze weken met het alarmnummer, dan kunt u gebeld worden over dit gesprek.



Onderzoek

Bellers die met het alarmnummer 112 bellen kunnen na de melding worden gebeld door het onderzoeksbureau Statisfact. Dit bureau stelt een aantal vragen over het gesprek en het contact met het alarmnummer 112 en de meldkamer. De resultaten van het onderzoek geven inzicht in de mate van
tevredenheid over de gesprekken met het alarmnummer 112. De vragen die worden gesteld, gaan over het telefonische deel van de melding bij 112. De vragen gaan niet in op de afhandeling van het incident. Het onderzoek en de vragen hebben geen betrekking op de inhoud van de melding.



Gegevens

Om het onderzoek te kunnen uitvoeren worden alleen naam, telefoonnummer en soort melding (politie, brandweer, ambulance) gebruikt. Er zullen geen privacy-gevoelige of medische gegevens worden gevraagd voor het onderzoek. De gegevens worden geanonimiseerd en zijn niet terug te voeren op
personen en of meldingen.



Uitkomsten onderzoek

Eind van het jaar zullen de uitkomsten van het onderzoek bekend worden.



Vragen?

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u deze stellen via info@k-lmo.nl of via de website van de kwartiermakersorganisatie Landelijke Meldkamerorganisatie via het contactformulier www.k-lmo.nl.