Aan het werk in het Berkelsbroekpark!


Tijdens de vergadering van dorpsraad Horst op 17 september in het Party en Sportcentre `De Riet', Weltersweide 22, Horst, kunt u mee van gedachten wisselen over een aantal beheer- en onderhoudstaken in het Berkelsbroekpark.

Wensen

De gemeente staat voor een aantal beheer- en onderhoudstaken in het Berkelsbroekpark. Daarnaast willen we een stapje verder gaan. We zijn benieuwd of het park wel voldoet aan de wens en verwachting van de omwonenden. Hoe zien de bewoners de groenzone in hun wijk? Zijn er nog bepaalde dingen
die gemist worden? Misschien zijn er wensen die eenvoudig in te passen zijn. Kortom, wat leeft er in het Berkelsbroekpark.

Meepraten

De dorpsraad Horst werkt en denkt met ons mee om de bewoners daarin een rol te geven. Vandaar dat zij tijdens de dorpsraadvergadering op 17 september a.s. tijd beschikbaar stelt om hierover van gedachten te wisselen. Van 19.30 uur tot 20.30 uur staat het Berkelsbroekpark op hun agenda.

Wij nodigen u uit en neemt u uw buren mee om samen hierover van gedachten te wisselen hoe dit verder opgepakt kan worden !

De dorpsraad vergadert in het Party en Sportcentre `De Riet' aan de Weltersweide 22 in Horst.Berkelsbroekpark