22 september Sociaal Cafe met thema Welzijn op recept


Actueel

Wilt u met andere zorgprofessionals in gesprek om beter met elkaar samen te werken rondom zorg en welzijn in de gemeente? Dan bent u van harte welkom bij het Sociaal Cafe Bronckhorst. Hier staan ontmoeting, netwerken en kennis uitwisselen centraal. Het thema van deze bijeenkomst is Welzijn op
recept.

Het Sociaal Cafe is vooral een ontmoetingsplek voor alle eerstelijnszorgverleners, wijkverpleegkundigen en zorgprofessionals die samenwerken aan zorg en welzijn in de buurt. Dit Sociaal Cafe organiseert de gemeente samen met Caransscoop.

Welzijn op recept

'Welzijn op recept' is een methode om mensen met psychosociale klachten vanuit de huisartsenpraktijk door te verwijzen naar welzijnsactiviteiten. De methode werd bedacht door gezondheidscentrum de Roerdomp (Nieuwegein) in samenwerking met Trimbos Instituut en Movactor. We hebben
boeiende sprekers, die ons meenemen vanuit de eigen ervaring met deze methodiek Erik Asbreuk, huisarts in Nieuwegein en Ineke Zekveld, projectmanager ZonH. Aan de hand van beide inspirerende presentaties gaan we daarna met de leden van de Sociale Teams en elkaar in gesprek.

Voor wie is deze uitnodiging bestemd?

Wijkverpleegkundigen, zorgprofessionals en eerstelijnszorgverleners, zoals huisartsen, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten, verloskundigen, oefentherapeuten, dietisten, eerstelijnspsychologen en logopedisten.

Meer info

Wilt u deelnemen?

De meeste van u hebben al een e-mail ontvangen met de uitnodiging en een aanmeldmogelijkheid. Hebt u de uitnodiging niet ontvangen of deze gemist? Hieronder staan de praktische details:

Datum: 22 september 2015 van 17.30- 20.30 uur
Locatie: Dorpshuis De Horst in Keijenborg
Deelname en opgave: deelname is gratis, aanmelden kan tot uiterlijk 15 september 2015 via een mail naar: scholingsbureau@caransscoop.nl.