Zaterdag 19 september Proef Wageningen,Typisch Wageningen


Op zaterdag 19 september van alles te beleven in de binnenstad onder het motto `Proef Wageningen, Typisch Wageningen'. Tussen 11.00 en 17.00 uur zijn er diverse evenementen voor jong en oud. Kom ook en ervaar wat Wageningen zo uniek maakt! De toegang is overal gratis.



Programma

Onderdelen van het evenement zijn onder meer `Dag van de Hoed' in het Torckpark, `Kunst Wageningen' in theater Junushoff, `Made in Wageningen' bij Museum De Casteelse Poort, bijzondere stadswandelingen verzorgd door Rondleidingen Wageningen en een zogenaamde `speakerscorner ' Typisch
Wageningen bij de bblthk. Bekijk het volledige programma op www.proefwageningen.nl/typischwageningen of volg Proef Wageningen op Facebook.



De evenementen stonden grotendeels al op de planning, maar door ze onder de paraplu "Proef Wageningen, Typisch Wageningen" met elkaar te verbinden, verwachten de organisatoren het aantal bezoekers te vergroten. Initiatiefnemers van `Proef Wageningen, Typisch Wageningen' zijn de Stichting
Ondernemersfonds Wageningen (SOW) en de gemeente Wageningen. Doel van het weekend is het trekken van extra bezoekers naar de stad en het onder de aandacht brengen van het unieke van Wageningen.



Reageer op dit artikel Laatst gewijzigd: 07 september 2015