Open trainingen BMX najaar


Open trainingen BMX najaar
Geplaatst op 7 september 2015

Heb jij Supercross ambitie, of wil je gewoon een keer het verschil voelen tussen een BMX baan en SX baan? Er staan dit najaar nog 4 trainingen gepland!

Voor wie?
Alle Nederlandse licentiehouders* welke internationaal in de Nieuwelingen-, Junioren- of Elite-categorie uitkomen kunnen aan deze open trainingen deelnemen. Ook kan het zijn dat je op uitnodiging van de technische staf van de KNWU aan deze trainingen mag deelnemen.

*(Neem je licentie mee naar de training, want hier kan om gevraagd worden. Mocht je hem niet kunnen tonen dan kun je niet aan de training deelnemen.)

Wanneer?
De SX baan Papendal wordt opengesteld voor deze trainingen op de voorlopig volgende data:

September: 12* 19
Oktober: 3, 10*

* Deze trainingen zijn in de ochtend.

Trainers
Martijn Jaspers, Berty Klerkx, Niels Verrijt en Henry van der Vegt verzorgen deze open trainingen.

Veiligheid en gebruik van baan
De regels die in acht genomen dienen te worden door sporters en begeleiding tijdens deze trainingen, zullen worden vermeld door de trainer. Aangezien het hier een SX baan betreft staat veiligheid boven alles. Het niet naleven van deze regels door zowel sporters als begeleiding leidt tot
uitsluiting van deze trainingen.

Aanmelden
Wil je graag mee doen? Meld je dan de vrijdag voorafgaand aan elke open training aan door voor 12:00 uur een mail te sturen naar topsport@knwu.nl. Bij minder dan 5 deelnemers wordt de training geannuleerd. Er zijn geen kosten aan deze open trainingen verbonden.