Op zoek naar een naam! Denk mee en maak kans op een cadeaubon


Gepubliceerd op: 20 augustus 2015
In december 2014 zijn de kadernota's Participatiewet door de raden van Amstelveen en Aalsmeer vastgesteld. In deze nota's zijn de plannen ontvouwd om een Werkplein 'nieuwe stijl' (werktitel) te ontwikkelen.
Op het Werkplein nieuwe stijl werken de gemeenten Amstelveen en Aalsmeer, samen met Uithoorn en De Ronde Venen, aan een gezamenlijke dienstverlening aan werkgevers (Werkgeversservicepunt Amstel-Venen).

Naast de dienstverlening aan werkgevers (WSP) is de ambitie van het Werkplein nieuwe stijl dat, waar mogelijk, aan iedereen die zich meldt ondersteuning wordt geboden om terug te gaan naar school of aan het werk. Taken als: bemiddeling en ondersteuning op maat voor alle doelgroepen van de
Participatiewet (ook Wsw, Wajong), aanpak jeugdwerkloosheid in nauwe samenwerking met het onderwijs (praktijkscholen en VSO scholen), samenwerking met het werkbedrijf Groot-Amsterdam in het kader van de baanafspraken voor mensen met een arbeidsbeperking etc.

We zijn op zoek naar een naam. Nu is de werktitel werkplein nieuwe stijl. Wij denken dat er mensen zijn die een echte passende naam kunnen bedenken. Dus heb je een suggestie voor een naam? Stuur een email naar communicatie@amstelveen.nl met als onderwerp "nieuwe naam". Uit alle inzendingen
selecteren we drie namen en laten Amstelveners en Aalsmeerders stemmen. De bedenker van de winnende naam ontvangt hiervoor een cadeaubon.

Graag ontvangen we jouw naamsuggesties voor 29 augustus!

Delen op:

* facebook
* linkedin
* nujij

Wilt u meer weten?

* Laan Nieuwer-Amstel 1, 1182 JR Amstelveen
* Bel ons op: (020) 540 49 11
* Contactformulier
* gemeente@amstelveen.nl
* Openingstijden per balie
* Routebeschrijving
* Volg Gemeente Amstelveen op Twitter
* Volg Gemeente Amstelveen op Facebook
* Inschrijven voor de nieuwsbrief: nieuwsbrief@amstelveen.nl