Uitnodiging Wmo-klantenpanel


Ontvangt u of uw familielid ondersteuning via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)? Dan nodigen wij u graag uit deel te nemen aan een eenmalige panelbijeenkomst waarop u kunt vertellen over uw ervaringen met de Wmo.

De Wet maatschappelijke ondersteuning

Sinds 1 januari 2015 geldt een nieuwe Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). In deze wet staat dat de gemeente verantwoordelijk is voor iedereen die het niet op eigen kracht redt. Mensen met behoefte aan ondersteuning moeten een beroep kunnen doen op ondersteuning van de gemeente.

U of uw familielid ontvangt ondersteuning, zoals hulp bij het huishouden, een scootmobiel, een rolstoel, collectief vervoer of begeleiding. Wij hebben ons in de gemeente de afgelopen jaren ingezet om deze ondersteuning zo goed mogelijk te regelen en willen graag weten hoe u dit heeft ervaren.
Door ons te vertellen over uw ervaringen kunt u bijdragen aan goede ondersteuning.

Uw ervaring en mening telt

Wij nodigen u uit om deel te nemen aan een bijeenkomst over de Wmo op donderdag 15 oktober om 14.00 uur in het gemeentehuis. Als u wilt kunt u eventueel een begeleider/familielid meenemen. Wij willen graag weten wat de gevolgen voor u zijn van de invoering van het beleid rondom nieuwe wet- en
regelgeving voor inwoners. Bent u voldoende geinformeerd over de veranderingen? Krijgt u nog de ondersteuning die u nodig heeft? Met uw antwoorden op deze vragen kunnen wij zorgen voor een goede ondersteuning voor inwoners van onze gemeente. Wij behandelen uw antwoorden zorgvuldig en anoniem.

Bent u niet in staat om deel te nemen aan het centrale gesprek, maar wilt u wel uw ervaringen delen? Neemt u ook dan contact met ons op. Wij komen in overleg bij u langs.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden bij K. Passchier of H. Hartog via e-mail wmo@noordwijkerhout.nl of telefonisch 0252 343 800 Geeft u bij uw aanmelding aan welke vorm(en) van ondersteuning u ontvangt en wanneer u een begeleider/familielid meeneemt?