Groesbeek neemt afscheid van burgemeester Harry Keereweer


Commissaris Cornielje speldt bij burgemester Keereweer een onderscheiding op.

Harry Keereweer heeft op vrijdag 4 september, tijdens een buitengewone raadsvergadering, afscheid genomen als waarnemend burgemeester van de gemeente Groesbeek.

Sinds april 2012 was Harry Keereweer waarnemer in de voormalig gemeente Groesbeek en later ook in Millingen aan de Rijn, wat de totale teller op 3,5 jaar waarneming brengt.

Koninklijke Onderscheiding

Tijdens de bijzondere raadsvergadering werd burgemeester Keereweer benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau. Hij kreeg deze Koninklijke Onderscheiding uitgereikt door de heer Clemens Cornielje, Commissaris van de Koning. Burgemeester Bruls van Nijmegen sprek de scheidende burgemeester toe
als voorzitter van de burgmeesterskring. raadslid mevrouw Ten Doesschate sprak namens de raad, en Sjaak Thijssen namens het college. tenslotte sprak de burmeester zelf. In de bijlage vindt u zijn afscheidsrede.

Afscheidsreceptie

Na de raadsvergadering was er de gelegenheid voor inwoners en relaties om persoonlijk afscheid te nemen van Harry Keereweer en zijn echtgenote. Honderden inwoners en vertegenwoordigers van bedrijven en verenigingen waren naar het gemeentehuis gekomen om hen de hand te schudden.

Bedankt!

Burgemeester Keereweer wil langs deze weg alle inwoners, en vertegenwoordigers van bedrijven, verenigingen en instellingen bedanken voor de prettige contacten en mooie momenten. Ook bedankt hij de aanwezigen op zijn afscheid voor de bijzondere aandacht en de vele geschenken die hij in
ontvangst mocht nemen. De foto's zijn van Henk Baron.

Onderaan deze pagina kunt u zijn afscheidsrede downloaden.



* Speech afscheid HK 4-9-2015.pdfpdf(87,76 KB)