Luchtfoto uitgelicht


07 september 2015 - Nieuwsartikel

Onlangs is Heijmans gestart met de eerste fase van de bouw van de onderdoorgang aan de Middenweg, ter hoogte van de Vaandel. Op deze luchtfoto van 4 juli 2015 ziet u de contouren van een bouwweg, een bypass in de weg en een werkterrein.

Onderdoorgang Middenweg in aanbouw.

Onderdoorgang Middenweg in aanbouw.

De Middenweg is een karakteristieke Noord-Hollandse lintbebouwing met aan weerszijden van de weg vrijstaande huizen en boerderijen. Om dit te behouden, gaat het trace van de N23 Westfrisiaweg onder de Middenweg door. Er komen geen op- en afritten naar en van de Middenweg. In de toekomstige
situatie is de Middenweg te bereiken door een nieuw te realiseren rotonde ten westen van de Ringvaart (Oostdijk). Deze rotonde maakt het mogelijk `De Braken' te verlaten in de richting van de Krusemanlaan en via de Krusemanlaan op de Middenweg te komen.

Op regelmatige basis maakt Aerovista luchtfotografie luchtfoto's van het toekomstige trace van de N23 Westfrisiaweg. Om zo de verandering in het landschap in beeld te brengen en de bouw van het project te kunnen volgen. Voor een overzicht van de luchtfoto's, klik hier.

Klik hier voor meer informatie over de werkzaamheden.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tweet
Deel