Politie zoekt getuigen aanrijding Joris van der Haagenstraat


Politie zoekt getuigen aanrijding Joris van der Haagenstraat

Laatste update:
07-09-2015 | 16:18

Den Haag - Een onbekende bestuurder veroorzaakte zaterdag 5 september een aanrijding op de Joris van der Haagenstraat en reed daarna door.

Rond 22.30 uur uur liepen een 63-jarige en een 45-jarige vrouw op de Joris van der Haagenstraat achter een begrafenisauto. Plotseling kwam er een donkerkleurig voertuig toeterend en met hoge snelheid aanrijden. Een getuige die achter de begrafenisauto liep, sloeg op de ruit van het voertuig.
De bestuurder gaf daarop opnieuw gas en reed de twee slachtoffers aan. Zij werden enkele meters op de motorkap meegesleurd en raakten daarbij lichtgewond. De bestuurder van de auto reed vervolgens bij de Abraham van Beijerenstraat tegen het verkeer in richting de Hoefkade, waar hij rechtsaf
sloeg.

Signalement

De bestuurder was een lichtgetinte man, mogelijk van Noord-Afrikaanse afkomst met een gezet postuur. In het voertuig zaten twee of drie inzittenden.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze aanrijding en heeft u de politie nog niet gesproken? Het verlaten van de plaats geval is een strafbaar feit. Heeft u informatie neemt u dan contact op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.