Winactie: Meet&Greet met de OranjeLeeuwinnen!


RSS

Actueel bericht, 2 september 2015

Hoe juich jij de OranjeLeeuwinnen naar de overwinning?

Donderdag 17 september 2015 om 19.00 uur spelen de OranjeLeeuwinnen in stadion de Vijverberg te Doetinchem hun oefeninterland tegen Belarus (Wit-Rusland). Wil jij hier bij zijn en ook nog eens kans maken om de OranjeLeeuwinnen in levenden lijve ontmoeten? Doe dan mee met deze winactie!

Hoe?

Hoe juich jij de OranjeLeeuwinnen naar de overwinning? Maak een foto van jouw zelfgeknutselde spandoek of je feestelijke oranjeoutfit. Of film je speciaal voor de OranjeLeeuwinnen gemaakte yell of een aanmoedingsdans. En stuur dit naar communicatie@doetinchem.nl. Alles is welkom, hoe
creatiever hoe beter!

Voor wie?

Deze winactie is voor alle kinderen van 6 tot en met 14 jaar oud. Je kunt zowel alleen als met een groep meedoen.

Voor wanneer?

De winactie loopt van 26 augustus tot en met zondag 13 september 2015.

Wat moet je doen?

Tot 13 september 2015 kun je je foto of video insturen naar communicatie@doetinchem.nl onder vermelding van `Winactie OranjeLeeuwinnen'. Vertel ook in de e-mail wie je bent en hoe oud je bent. Doe je met een groep mee? Vertel dan van alle groepsleden wie ze zijn en hoe oud ze zijn.

Wat kun je winnen?

De 10 meest gekke/leuke/grappige/creatieve inzendingen winnen een Meet&Greet met de OranjeLeeuwinnen op donderdag 17 september. Daarnaast krijgen de winnaars gratis toegang voor de oefeninterland op 17 september voor zichzelf en een ouder.

Door mee te doen aan deze actie, geef je toestemming aan gemeente Doetinchem en de KNVB om je foto of video te gebruiken.

Niet gewonnen, wel wedstrijd bezoeken?

Heb je niet gewonnen? Maar wil je wel graag naar de wedstrijd? Dan kun je bij de receptie van de Graafschap in stadion de Vijverberg je kaartjes kopen. Of via de online ticketshop op: www.OnsOranje.nl. De toegangsprijs voor alle vakken, uitgezonderd de hoofdtribune, is EUR 7,50. Een plaats op
de hoofdtribune kost EUR 12,50. Ga je met een groep vanaf 10 personen? Dan betaal je maar EUR 5,00 per kaartje.