Woonbond raadpleegt leden over toekomstige koers


07-09-2015 Woonbond raadpleegt leden over toekomstige koers

De Nederlandse Woonbond viert in oktober 2015 zijn 25-jarig jubileum. De Woonbond grijpt deze gelegenheid niet alleen aan om terug te blikken, maar ook om vooruit te kijken.

Dat doet de huurdersvereniging met een digitale ledenraadpleging. Lidorganisaties en persoonlijke leden van de bond kunnen zo laten weten hoe zij de koers van de Woonbond voor de komende jaren voor zich zien.

/pages/nieuws/images/kortNieuws/groephuurders.jpgEr zijn tal van bewegingen gaande die vragen om herbezinning. Door de nieuwe Woningwet hebben huurdersorganisaties meer te zeggen over het beleid van hun verhuurder, en hebben ze een volwaardige positie in het lokaal overleg over het huurbeleid
met gemeenten en corporaties. Wat betekent dat voor de ondersteuning die huurdersorganisaties nodig hebben van de Woonbond? De commerciele huursector wordt steeds groter. Hoe kan de Woonbond hier het beste mee omgaan? En wat zijn de belangrijkste onderwerpen voor huurders en woningzoekenden de
komende jaren? De uitkomsten van de enquete worden gebruikt in het opstellen van het meerjarenbeleidsplan van de Woonbond.

Nog niet uitgenodigd?

Alle Woonbondleden van wie een e-mail adres bekend is ontvangen uiterlijk morgen een uitnodiging om aan de ledenraadpleging mee te doen. Met die uitnodiging wordt u gevraagd om een korte vragenlijst op internet in te vullen. Heeft u dinsdag 16 september nog steeds geen uitnodiging ontvangen?
Mogelijk is uw correcte mailadres dan niet bekend bij de Woonbond. Laat weten dat u alsnog een uitnodiging wilt krijgen door via dit formulier uw correcte mailadres door te geven. Voordat wij u uitnodigen controleren we of u lid bent. U kunt tot 20 september aan de raadpleging deelnemen.

Landelijke Huurdersdag

Het 25-jarig jubileum wordt natuurlijk ook groots gevierd. Dat doen we op 10 oktober, met de landelijke Huurdersdag. Kijk voor meer informatie op landelijkehuurdersdag.nl.

Zie ook:

* Doorgeven mailadres Woonbond

* Landelijke Huurdersdag

pages/images/button_terug.gif

Abonnement op persberichten en nieuwsbrieven van de Woonbond

pages/images/button_aanmelden.gif

\ Acties van de Woonbond