7 september: Sportdag bij DSOV

geplaatst op 04 september 2015

In het kader van de Maand van het Aangepast Sporten en de Vijfhuizense feestweek organiseert DSOV uit Vijfhuizen op maandag 7 september a.s. een sportdag voor leerlingen van speciaal onderwijsschool de Waterlelie uit Cruquius. Ruim 120 leerlingen zullen op deze dag verschillende leuke spelletjes doen op de velden van DSOV.

Dagprogramma

Een groep van enthousiaste vrijwilligers van DSOV heeft een leuk programma opgesteld voor de leerlingen van de Waterlelie. De Waterlelie is een school voor leerlingen met epilepsie, een neurologische aandoening, lichamelijke beperking en/of een verstandelijke beperking. Tijdens deze dag kunnen de kinderen kennis maken met voetbal en handbal via diverse spelletjes.

Maand van het Aangepast Sporten

Bij Sportservice Noord-Holland is de maand september uitgeroepen tot de "Maand van het Aangepast Sporten". In deze maand wordt er extra aandacht besteed aan aangepast sporten en aan de sportmogelijkheden voor mensen met een beperking. Alle activiteiten en evenementen zijn terug te vinden via deze link.

Meer informatie

Voor meer informatie over aangepast sporten of over de activiteiten en evenementen in de Maand van het Aangepast Sporten kunt u contact opnemen met de regiomedewerker Aangepast Sporten Amstel & Meerlanden Wout Werker via 023- 557 59 37 of wwerker@sportservicehaarlemmermeer.nl.

Voor meer informatie over DSOV kunt u contact opnemen met voorzitter Ton van der Aar op 023-5583900 of info@dsov.nl.