Expositie "Kluswoningen & Transformatie: een tweede leven voor gebouwen"

Gepubliceerd op: 4 september 2015 | Gewijzigd op: 7 september 2015

Tijdens de Dutch Green Building Week 2015 (DGBW) is in het atrium van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) in Den Haag, de expositie 'Kluswoningen & Transformatie, een tweede leven voor panden" te zien.

RVO.nl organiseert deze expositie en toont voorbeelden van klushuizen, kluspanden en transformatie van kantoorpanden. Het duurzaam hergebruik van deze panden staat centraal tijdens deze tentoonstelling.

Officiele opening en kennismaking

Tijdens de opening kunt u in contact komen met verschillende partijen die betrokken zijn bij transformatie en zelfbouw. Daarnaast kunt u kennis maken met experts van transformatie van eigenbouw, financiering, energiebesparing en funderingsproblematiek. Leer ook van van de ervaringen van andere gemeenten en corporaties. Margaret Zeeman (ambassadeur expertteam Transformatie) en Marnix Norder (ambassadeur expertteam Eigenbouw) openen de expositie op dinsdag 22 september om 15.00 uur. Vergeet niet om aan te melden als u de opening wilt bijwonen.

Meer informatie en aanmelden

Kijk hier voor alle activiteiten op de vestigingen van RVO.nl tijdens de Dutch Green Building Week, tussen 21 en 25 september. De activiteiten zijn open voor iedereen. Wel graag even aanmelden.