Het Win4Youth team van Adecco loopt de triatlon van Mallorca uit

Samen met de Zwitserse Olympische triatleet Nicola Spirig, 'peettante' van Win4Youth 2015, liepen zij de Olympische afstand uit als team.

Zurich, Zwitserland, 7 september 2015. Een team van 80 `ambassadeurs' van Adecco Win4Youth uit 37 landen heeft de triatlon Mallorca Skoda uitgelopen. Dit was het hoofdevenement van het Win4Youth-project van 2015. De Zwitserse Olympische triatleet Nicola Spirig, `peettante' van Win4Youth 2015, liep met onze ambassadeurs mee. Dit jaarlijks terugkerend initiatief van Adecco, wereldwijd de grootste aanbieder van HR-oplossingen, ondersteunt stichtingen die jongeren een betere start in het leven en een betere kans op werk bieden, en stimuleert de betrokkenheid en waarden van Adecco-medewerkers via sport.

Op 6 september liep het Adecco team, bestaand uit 80 renners, de triatlon van Mallorca uit, het hoofdevenement van het Win4Youth-programma van 2015. Het team zwom 1,5 km, fietste 40 km en rende 10 km. Om deze heroische uitdaging aan te gaan, hebben de triatleten getraind onder leiding van professionele coaches. Bij de finish werden zij verwelkomd door de nieuwe CEO van Adecco Group, Alain Dehaze, en de onlangs aangestelde `CEO for One Month', Ayumi Kunori, voor wie dit haar eerste officiele taak was.

De waarden van Adecco - collegialiteit, verantwoordelijkheid, passie, ondernemerschap en klantgerichtheid - stonden bij deze activiteit hoog in het vaandel. Het Adecco-team heeft bijgedragen aan het doel van Win4Youth voor dit jaar: 2,75 miljoen kilometer zwemmen, fietsen en rennen. Door dit doel te behalen is een donatie door Adecco Group aan goede doelen gegarandeerd die zich inzetten om minder bevoordeelde jongeren een betere start in het leven te geven, hun vaardigheden te verbeteren en hun kansen op het vinden van werk te vergroten. Meer dan 10.000 Adecco-collega's wereldwijd hebben zich voor het doel van 2015 ingezet en zullen samen blijven zwemmen, fietsen en rennen om het doel aan het einde van het jaar te behalen en zich tegelijkertijd een dynamische en gezonde levensstijl eigen te maken.

"Felicitaties aan onze 80 `ambassadeurs' van Adecco Win4Youth die vandaag de triatlon van Mallorca hebben uitgelopen", zegt Alain Dehaze. "Gedurende de afgelopen 6 jaar is het enthousiasme en de inzet voor ons W4Y-programma alleen maar toegenomen. Dankzij onze gepassioneerde collega's over de hele wereld die ongekende prestaties leveren en worden gemotiveerd door een krachtig doel, kunnen we minder bevoorrechte jongeren een betere start in het leven en een betere kans op werk bieden. En in 2016 zullen we samen nog verder gaan en ons doel van 2,75 miljoen kilometer zeker behalen."

Het Win4Youth-project van 2015 ondersteunt acht stichtingen wereldwijd:

o Foundation for Young Australians biedt een driejarig programma dat jonge inheemse scholieren uit het middelbaar onderwijs ondersteunt en hun vaardigheden verbetert.

o Hope For Justice zet zich in om hulp te bieden aan meisjes die uit de gedwongen prostitutie zijn gered.

o Beyond the moon biedt gezinnen met een ernstig ziek kind de kans op een memorabele, kosteloze vakantie.

o Projeto Saude & Alegria (Health and Happiness Project - HHP) zet zich in om de levensomstandigheden in het Amazonegebied te verbeteren met innovaties en moderne sociale technologieen die de gehele gemeenschap duurzaam ondersteunen.

o Teach For Bulgaria biedt elk kind in Bulgarije toegang tot kwaliteitsonderwijs.

o Fundacion LuPines ondersteunt en rehabiliteert kinderen en jongeren die al vanaf jonge leeftijd hersenletsel hebben.

o SOS Children's Villages Greece zorgt voor kinderen die wees zijn geworden, die zijn achtergelaten of waarvoor het gezin niet kan zorgen. Dit zijn kinderen vanaf slechts enkele maanden oud.

o Tomorrow's Children Fund biedt een warme gezonde en liefhebbende omgeving aan zieke kinderen en ondersteunt tevens de gezinnen bij het verwerken van emotionele en financiele stress. De stichting zorgt ervoor dat zij de beste medische zorg krijgen en financiert onderzoek.

Win4Youth werd voor de zesde keer georganiseerd en er is al meer dan EUR 1,62 miljoen bijeengebracht voor goede doelen voor jongeren, en er zijn sportevenementen opgezet in meer dan 60 landen. In vorige jaren hebben Adecco-collega's deelgenomen aan grote sportwedstrijden om geld op te halen, zoals de marathon van NYC, de klassieke marathon van Athene en de Garmin Barcelona Triathlon, en ze zijn de Mont Ventoux en de Col du Tourmalet in Frankrijk opgefietst.

Ga voor meer informatie over Adecco Win4Youth naar:

www.adecco.com/csr/win4youth.asp

Facebook: www.facebook.com/win4youth

Twitter: www.twitter.com/Win4Youth

Foto's

o Adecco W4Y-team aan de start van de triatlon

o Adecco W4Y-team bij de triatlon van Mallorca 1

o Adecco W4Y-team bij de triatlon van Mallorca 2

o CEO Alain Dehaze en `CEO for One Month' Ayumi Kunori verwelkomen triatleten bij de finish

Neem voor meer informatie contact op met:

Adecco Corporate Press Office

Press.office@adecco.com of +41 (0) 44 878 87 87

Over Win4Youth

Het Win4Youth-initiatief van Adecco is een sportprogramma dat is opgezet om vaardigheden te verbeteren. Medewerkers, partners en klanten wereldwijd worden hierbij betrokken. Het hoofddoel van Win4Youth is om een donatie door Adecco Group te garanderen voor minder bevoorrechte jongeren en hun kansen op een baan in de toekomst te vergroten. Tegelijkertijd kunnen Adecco-medewerkers de waarden van het bedrijf uitdragen en hun conditie op peil houden. Voor elke kilometer die een medewerker, partner of klant aflegt, doneert Adecco Group geld aan geselecteerde projecten die zich richten op de ontwikkeling van jongeren.

Tot nu toe zijn Win4Youth-fondsen gedoneerd aan stichtingen in India, Frankrijk, Spanje, VS, Haiti, Chili, Brazilie, Filippijnen, Griekenland, China, Marokko, Nieuw-Zeeland, Belgie, Colombia, Cambodja, Argentinie, Portugal, Polen, Italie en Thailand.

Over Adecco Group

Adecco Group, met hoofdkantoor in Zuerich, Zwitserland, is wereldwijd de grootste aanbieder van HR-oplossingen. Met meer dan 32.000 fulltime medewerkers, en rond de 5.100 kantoren in meer dan 60 landen en gebieden over de hele wereld, biedt Adecco Group een brede reeks diensten, waarbij elke dag meer dan 700.000 collega's worden ingezet bij onze klanten. Onze diensten bestrijken het brede terrein van tijdelijk personeel, permanente plaatsing, loopbaanverandering en talentontwikkeling, evenals uitbesteding en consulting. Adecco Group is een Fortune Global 500-bedrijf.

Adecco S.A. is geregistreerd in Zwitserland (ISIN: CH0012138605) en heeft een notering op de SIX Swiss Exchange (ADEN).