Mantelzorgsalon 17 september 2015(08-09-2015)


RSS

De gemeente Maasgouw organiseert gedurende het jaar een aantal mantelzorgsalons. Een mantelzorgsalon is een bijeenkomst waarin u...

... op een laagdrempelige en ongedwongen manier in gesprek kunt gaan met andere mantelzorgers.
... ervaringen, problemen en tips kunt delen met elkaar.
... wordt geinformeerd over onderwerpen die voor u als mantelzorger van belang zijn.

Thema: Ontmoeting, gezelligheid en een luisterend oor in eigen dorp

Deze mantelzorgsalon wordt georganiseerd aan de vooravond van de landelijke Week tegen Eenzaamheid. Wendy Rietra, kernenregisseur van de gemeente Maasgouw, vertelt welke activiteiten er allemaal worden georganiseerd in de diverse kernen van Maasgouw. Voor deze activiteiten is geen indicatie of
lidmaatschap nodig. De activiteiten zijn laagdrempelig en er is de mogelijkheid om ondersteuning te krijgen van een vrijwilliger, die eventueel ook zorgt voor het vervoer.

Datum en locatie mantelzorgsalon

De mantelzorgsalon vindt plaats op donderdag 17 september 2015 in "De Herberg", Sintelstraat 23 (naast de protestantse kerk) in Maasbracht. De aanvang is om 19.30 uur en de bijeenkomst zal omstreeks 21.15 uur eindigen.

Als u de mantelzorgsalon niet kunt bezoeken omdat degene aan wie u zorg verleent voortdurend ondersteuning nodig heeft of als u geen vervoer heeft kunt u contact opnemen met de Wmo-adviseurs Carl Lahaije of Bjoern Maessen. Samen wordt dan naar een oplossing gezocht!