Inschrijven expositieruimte in het gemeentehuis voor de jaren 2016 e..


Voor (amateur-)kunstenaars uit de gemeente Eersel stelt het gemeentebestuur in de centrale hal en de publiekshal expositieruimte beschikbaar. Hier is een uitstekend ophangsysteem en een vitrinekast aanwezig. De vitrinekast biedt de mogelijkheid kleine kunstvoorwerpen te exposeren.

Aan het exposeren zijn geen kosten verbonden en de gemeente geeft bekendheid aan de exposities via de gemeentelijk website. Daar staat tegenover dat we geen vergoedingen betalen en de gemeente niet werkt met officiele openingen. Ook de kosten voor verzekeringen van de kunstwerken, tijdens het
vervoer en de expositie, zijn op rekening van de exposanten. De (overige) voorwaarden waaronder de gemeente exposeert, zijn vastgelegd in de "Notitie exposities kunst in het gemeentehuis".

Heeft u interesse in het gebruiken van de expositieruimte en/of de vitrinekast voor een periode van drie maanden in 2016 of 2017? Meld u dan aan voor 23 oktober 2015 bij de Adviescommissie beeldende kunst, t.a.v. Petra Kolen, Postbus 12, 5520 AA Eersel. Wij vragen u om uw portfolio en/of
foto's en verwijzingen naar een website mee te sturen. Op basis van de aanmeldingen maakt de adviescommissie beeldende kunst een planning voor de exposities.