Hulp bij financiele problemen


Heeft u moeite om rond te komen? Bent u bang om in de schulden te raken en wilt u dat voorkomen? Of heeft u al te maken met aanmaningen van schuldeisers? Vraag dan om hulp van de afdeling Schuldhulpverlening van ISD de Kempen, voordat de situatie uit de hand loopt.

Zij geven u gratis advies en gaan samen met u zoeken naar een oplossing. Hoe deze oplossing er uit ziet, is afhankelijk van uw situatie. Zo stellen we een persoonlijk plan van aanpak op, met bijvoorbeeld budgetbegeleiding of budgetbeheer. Verder is het mogelijk om de hulp van de kredietbank in
te roepen.

Schuldhulpverlening heeft vaak directe raakvlakken met werk en inkomen. Daarom is de afdeling Schuldhulpverlening van ISD de Kempen te vinden op het Werkplein de Kempen in het gemeentehuis van Bladel. Op deze manier zijn de lijnen richting werk en/of aanvullend inkomen kort.

Meer informatie

Voor meer informatie hierover of het indienen van een aanvraag is ISD de Kempen bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 11.00 uur telefonisch bereikbaar, via het gratis telefoonnummer (0800) 5530123.

ISD (Intergemeentelijke Sociale Dienst) de Kempen maakt deel uit van de Gemeenschappelijke Regeling Samenwerking Kempengemeenten. Dit is een samenwerking van de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel-De Mierden.