Doe mee met naschoolse sportinstuiven van Goed Bezig Oldebroek


08-09-2015: Ook dit seizoen komt Goed Bezig weer met naschoolse sportinstuiven in alle kernen van de gemeente.

In tegenstelling tot afgelopen jaar, hoef je je voor de naschoolse sportinstuiven niet aan te melden. Doe dus gezellig mee! Tijdens de sportinstuiven zijn groep 3 tot en met 8 vanaf nu weer tegelijk welkom. Tijdens de instuif verdelen we de groepen waar nodig en mogelijk naar leeftijd.

Eindspellen-instuif

De eerste periode staan eindspellen centraal tijdens de naschoolse instuiven. Eindspellen die je misschien wel kent uit de gymles zoals trefbal of tien tellen in de rimboe. Op onderstaande data en locaties zijn wij actief.

Wezep, speelveld naast de Bron

Maandag 14, 21 en 28 september, 15:30 - 16:30 uur

Hattemerbroek, gymzaal Bouwakker

Maandag 5 en 12 oktober, 15:30 - 16:30 uur

't Loo, gymzaal 't Loo

Donderdag 8 en 15 oktober, 15:30 - 16:30 uur

Oldebroek, speelveld naast de Talter

Donderdag 17 en 24 september en 1 oktober, 15:45 - 16:45 uur

Oosterwolde, JAP Oosterwolde

Dinsdag 15, 22 en 29 oktober, 15:45 - 16:45 uur

Noordeinde, sportveld Noordeinde

Woensdag 23 september, 13:30 - 15:00 uur

Wel of niet aanmelden voor andere activiteiten?

Deze week krijgen de kinderen op de basisscholen weer een flyer met al het naschoolse aanbod en de herfstvakantie-activiteiten van Goed Bezig en de sportverenigingen uit de gemeente. Hierop zijn de activiteiten waar jij je voor moet aanmelden of waarbij je zonder opgeven mee kunt doen
gemakkelijk te herkennen. Het groene duimpje betekent dat je zonder aanmelden welkom bent. Het rode uitroepteken betekent dat aanmelden verplicht is om mee te kunnen doen. Dit kan meestal via www.goedbezigoldebroek.nl of we verwijzen je naar de site van de aanbieder. Je kunt je natuurlijk ook
bij activiteiten `zonder aanmelden' gewoon blijven aanmelden. Het voordeel is dat de aanbieder van de activiteit weet dat je komt, je ouders te bereiken zijn in geval van nood en je krijgt een handige reminder zodat je de activiteit niet vergeet.

Meer informatie over Goed Bezig Oldebroek

Kijk voor meer informatie over Goed Bezig Oldebroek op twitter: @CFOldebroek, facebook.com/cfoldebroek en www.goedbezigoldebroek.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met cooerdinator Rudolf Huberts via rhuberts@oldebroek.nl of (038) 375 86 58.