Werk aan de weg: Landdrostlaan en Laan van Westenenk


Deze week is aannemer BAM gestart met de vernieuwing van asfalt van de Landdrostlaan, deze duren drie weken.

Van 14 tot 20 september ondergaat ook de Laan van Westenenk een asfaltvernieuwing.

Landdrostlaan

De weg vanaf de Kuipersdijk tot en met de rotonde Gildenlaan wordt afgesloten voor het doorgaande verkeer. Ook de Lansiersveld wordt afgesloten. Het doorgaande verkeer wordt met borden omgeleid. Aanwonenden en bedrijven van de Landdrostlaan blijven wel bereikbaar. Net zoals voetbalclub
Groen-Wit, korfbalvereniging Atalante en de scouting (gelegen aan de Polderweg). Het fietspad aan de Landdrostlaan blijft voor fietsers gewoon toegankelijk. Volg de werkzaamheden via http://intranetred/www.twitter.com/landdrostlaaneo.

Laan van Westenenk

De Laan van Westenenk, het wegdeel tussen de Aluminiumweg en de Europaweg, krijgt ook nieuw asfalt. Van het oude asfalt wordt een klein laagje weggehaald en een nieuw laagje asfalt wordt aangebracht. De werkzaamheden worden tussen 14 en 20 september uitgevoerd. De Laan van Westenenk is het
weekend van 19 en 20 september afgesloten voor doorgaand verkeer. Volg de werkzaamheden via http://intranetred/www.facebook.com/ugchelseweg.

Werkzaamheden in uw buurt?

Benieuwd of er ook in uw buurt wordt gewerkt aan de weg? Kijk dan op http://intranetred/www.apeldoorn.nl/verkeersmaatregelen of op http://intranetred/www.bereikbaargelderland.nl.