Heb jij ideeen om de jeugdhulp te verbeteren? Denk, deel en doe mee ..


Het Innovatienetwerk Jeugd is een initiatief van Regio Hart van Brabant. Een groep van jongeren, ouders/verzorgers, professionals, vrijwilligers, ondernemers en onderzoekers werkt op een originele en praktische manier aan betere jeugdhulp in onze regio.

Het gaat niet om grote systeeminnovaties en langdurige ontwikkeltrajecten, maar om praktisch uitvoerbare ideeen die juist het verschil kunnen maken voor jongeren. Ongeveer eens in de zes weken komt het netwerk bijeen. Wie een goed idee heeft, deelt dit met de groep en vraagt anderen om mee te
denken over de verdere uitwerking. Elk plan wordt samen met de jongeren zelf getest. Op dit moment zijn diverse ideeen in ontwikkeling, met positieve eerste resultaten. Wil je ook meedoen? Laat het ons weten.

Dit jaar zijn er nog drie werkbijeenkomsten gepland: op 10 september, 22 oktober en 10 december. Misschien heb je een idee dat je wilt pitchen, wil je reageren op een plan, of met een team samenwerken om een idee te testen. Of je bent gewoon nieuwsgierig. In alle gevallen ben je welkom! Stuur
dan een mail naar innovatienetwerkjeugd@gmail.com

Kijk voor meer informatie op www.zorginregiohartvanbrabant.nl. Onder jeugdhulp vind je informatie over het innovatienetwerk.

Contact

Gemeentehuis
Vrijthof 10
5081 CA Hilvarenbeek

Postbus 3
5080 AA Hilvarenbeek

T (013) 505 83 00
Bel me terug

E gemeente@hilvarenbeek.nl

Openingstijden