Officiele (ontwerp)besluiten, meldingen en aanvragen voortaan op Ove..


Geplaatst op dinsdag 8 september 2015

Gemeente Uden informeert u over officiele (ontwerp)besluiten, meldingen en aanvragen waar u mee te maken kunt krijgen. Vanaf nu verschijnen deze publicaties alleen nog maar in ons digitale gemeenteblad op www.overheid.nl, en niet meer op de gemeentelijke infopagina in het Udens Weekblad.

Onze gemeentebladen vindt u terug op www.overheid.nl onder Gemeenteblad, met de gemeente Uden als publicerende organisatie. Ons gemeenteblad wordt al een tijdje gebruikt voor de publicatie van gewijzigde of nieuwe regelgeving, van (ontwerp)bestemmingsplannen en van aanwijzingsbesluiten.

Evenement en verkeersbesluit

De officiele gemelde, aangevraagde en vergunde evenementen vindt u in dit overzicht terug. Deze publicaties vindt u dus niet in het gemeenteblad. De verkeersbesluiten voor het wegverkeer publiceren we al een geruime tijd in de Staatscourant.

E-mailservice

Wilt u berichten over uw buurt via e-mail ontvangen? Meld u dan aan bij de e-mailservice van overheid.nl. Dan krijgt u onder meer bericht over ruimtelijke plannen, verordeningen en omgevingsvergunningen in uw buurt. Daarnaast staat als service een actueel overzicht van de officiele
bekendmakingen en kennisgevingen op deze website. Deze servicepagina is ook te raadplegen op de computer in onze publiekshal.

Wettelijk perspectief

Bovenstaande informatie bevat de uitleg van het recente Besluit elektronische bekendmaking en de Verordening op de elektronische bekendmaking,. Deze regelgeving kunt u raadplegen op www.overheid.nl onder Lokale wet- en regelgeving.