Lelystedeling beroofd op Maerlant


Lelystedeling beroofd op Maerlant

Laatste update:
08-09-2015 | 10:41

Lelystad - Maandag 7 september is rond 11.00 uur een man beroofd van zijn portemonnee op het Maerlant.

Het slachtoffer had net zijn auto geparkeerd ter hoogte van het Leger des Heils toen er een man aan kwam lopen in zijn richting.

Deze gaf het slachtoffer een harde duw en griste zijn portemonnee uit zijn handen. Vervolgens zette hij het op een lopen in de richting van het tankstation bij het Bastion.

Het slachtoffer probeerde de dader nog te achterhalen maar moest opgeven. Een getuige op een scootmobiel zou mogelijk iets gezien hebben maar ook deze persoon is niet meer gezien.





Uw tip!

De politie is op zoek naar de verdachte die voldoet aan het volgende signalement:





Man van 25 a 30 jaar, gezet/gespierd postuur, kort geblondeerd stekelhaar, lengt ca. 1.80, hij droeg een grijze trainingsbroek, kobaltblauw trainingsjack, op beide handen tatoeages.





Tevens komt de politie graag in contact met de persoon die reed op een scootmobiel in de omgeving van het Maerlant rond 11.00 uur.





Hebt u meer informatie? Belt u dan met 0900-8844 en vraag naar de recherche van Lelystad. Langskomen op het bureau aan De Doelen kan uiteraard ook. Kent u de dader maar de dader kent u ook? Bel dan anoniem met M 0900-8000.