Start wegwerkzaamheden N641 Oud Gastel/A17


Start wegwerkzaamheden N641 Oud Gastel/A17

Op 7 september start BAM Infra Wegen, in opdracht van de provincie, met wegwerkzaamheden aan de N641 tussen Oud Gastel en de A17. Naast het vernieuwen van het asfalt, wil de provincie ook de verkeersveiligheid voor fietsers en aanwonenden op dit traject verbeteren.
Tijdens de uitvoering wordt van Oost naar West gewerkt: de start is bij het viaduct over de A17. Van daaruit wordt in vier fasen/werkvakken toegewerkt naar de rotonde N268. Steeds wordt per werkvak eerst het fietspad onder handen genomen (verbreed) en daarna volgen werkzaamheden aan de
hoofdrijbaan. De start van het werk is op 7 september. Onvoorziene omstandigheden daargelaten moet het werk medio december 2015 klaar zijn.

Fietsverkeer en bereikbaarheid voor aanwonenden N641

Fietsverkeer blijft mogelijk tijdens de werkzaamheden. Tijdens de wegwerkzaamheden aan het fietspad kunnen fietsers gebruik maken van een rijstrook van de (afgesloten) hoofdrijbaan. Over de andere rijstrook kunnen aanwonenden hun woning bereiken. Als het wegdek wordt gefreest of geasfalteerd
is bereikbaarheid niet mogelijk. Als een werkvak gereed is wordt deze opengesteld voor verkeer. Werkvak 1: vanaf viaduct A17 tot aan kruispunt Vierschaarstraat-Bolbaan. Meer informatie vindt u op onze projectenpagina.