Bijeenkomst over groene rijkdom Muiderberg


(08-09-2015) [IMG]

Muiderberg heeft veel te bieden op het gebied van flora en fauna. Toch weten maar weinig inwoners hoe rijk deze groene omgeving is. Op woensdagavond 23 september bent u van harte welkom om tijdens een informatiebijeenkomst in de Rijver meer te weten te komen over natuur in Muiderberg.

Vanaf 20:00 uur zullen een aantal kenners en liefhebbers u van alles vertellen over de dieren, planten, bomen en de plannen van de gemeente om het groene landschap in en om Muiderberg zo leefbaar mogelijk te maken voor mens en dier.

Programma deze avond

Landschap Noord Holland vertelt over haar werkzaamheden in het Voorland en rietland van Muiderberg, Gerda Heijdra legt uit over agrarisch natuurbeheer. Lodewijk van Kemenade geeft een beeld van zijn werk in het Kocher- en Echobos. Vervolgens zal Thijn Westermann (Stichting Groen Muiderberg) de
rijkheid van de planten en dieren die in Muiderberg voorkomen tonen en zal ecologe Toot Oostveen (gemeente Muiden) ingaan op de gemeentelijke nota `Natuurlijk Muiderberg'. Deze nota werd onlangs door de raad aangenomen. Door de natuurlijke schakels tussen de verschillende gebieden te
verbeteren en een verbeterd ecologisch beheer, ontstaan er meer mogelijkheden voor plant en dier om zich te verspreiden. Kortom, u bent van harte welkom!

Contact met de gemeente

Het Anker 2
1398 ES Muiden
Postbus 3
1398 ZG Muiden

T: (0294) 210 210
F: (0294) 261386
E: info@muiden.nl

Openingstijden gemeentehuis

* Maandag t/m vrijdag
08.30 - 12.30 uur
* Woensdagmiddag (alleen afdeling burgerzaken)
13.30 - 16.00 uur

Telefonisch bereikbaar

* Maandag t/m vrijdag
08.30 - 17.00 uur


Routebeschrijving

Belangrijke telefoonnummers

Melding Openbare Ruimte