De Frans Janssen Vrijwilligersprijs Korendijk 2016(08-09-2015)


Mantelzorgers en vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor de leefbaarheid in onze gemeente. Zij zijn het hart van een zorgzame en actieve samenleving. Al jaar en dag onderschrijft het gemeentebestuur het belang van deze inzet. Daarom is sinds 2010 de Frans Janssen Vrijwilligersprijs
Korendijk ingesteld. Met de vrijwilligersprijs wil het gemeentebestuur jaarlijks een mantelzorger, een vrijwilliger of een vrijwilligersorganisatie in het zonnetje zetten.

De uitreiking van de Frans Janssen Vrijwilligersprijs Korendijk 2016 vindt plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie in januari.

Nomineer een mantelzorger, een vrijwilliger of een vrijwilligersorganisatie

De inwoners van de gemeente Korendijk hebben een belangrijke rol bij de keuze van de prijswinnaar 2016. Kent u een mantelzorger, een vrijwilliger of een vrijwilligersorganisatie in Korendijk die u in het zonnetje wilt zetten voor zijn of haar werkzaamheden? Meld u deze persoon of organisatie
dan aan voor de Frans Janssen Vrijwilligersprijs Korendijk 2016.

Klik hier voor het aanmeldingsformulier in de rubriek Gemeentewinkel. U kunt het formulier ook afhalen bij de receptie van het gemeentehuis of telefonisch opvragen via tel. 0186 - 697777.

De aanmelding moet voor 1 november 2015 binnen zijn. De aanmeldingen kunnen ook digitaal worden doorgegeven via het e-mailadres: gemeente@korendijk.nl.

Een speciaal samengestelde jury beoordeelt de aanmeldingen aan de hand van vastgestelde criteria. De jury bepaalt wie de prijs uiteindelijk in ontvangst mag nemen.

Wie komen in aanmerking?

* Personen die zich belangeloos verdienstelijk maken als mantelzorger of vrijwilliger in de Korendijkse samenleving.
* Stichtingen, verenigingen en groepen die zich in Korendijk belangeloos verdienstelijk maken met de inzet van vrijwilligers.

Als u een persoon of een organisatie kandidaat stelt, verzoeken wij u dit niet aan hen door te geven, zodat het verrassingseffect des te groter is voor uw kandidaat wanneer deze voor de Frans Janssen Vrijwilligersprijs genomineerd wordt.

Als uw kandidaat dit jaar niet voor nominatie in aanmerking komt, wordt hierover niet meer gecorrespondeerd. U kunt uw kandidaat uiteraard volgend jaar opnieuw voordragen.