Start herinrichting Callunaplein


Deze week begint de herinrichting van het Callunaplein in Dieren. In september staat de vernieuwing van het parkeerterrein op de planning.

Ontwerp en planning

De herinrichtingsplannen zijn in overleg met de winkeliers, omwonenden en het winkelend publiek gemaakt. Op 27 mei zijn de plannen gepresenteerd in een pop-up store op het Callunaplein.
In de maand september wordt het parkeerterrein vernieuwd. Tijdens de herinrichting wordt, waar mogelijk, een gedeelte van het parkeerterrein beschikbaar gehouden. Er is inmiddels gestart met de kap van de bomen. Tijdens deze (kap)werkzaamheden wordt het parkeerterrein helemaal afgesloten.

Geen werkzaamheden in november en december

In november en december zijn er, in verband met de feestdagen, geen werkzaamheden. Begin volgend jaar wordt de bestrating voor de Albert Heijn vernieuwd en enkele parkeerplaatsen toegevoegd aan het parkeerterrein naast de Albert Heijn.

Inloopbijeenkomst winkeliers en omwonenden

Omwonenden en winkeliers zijn schriftelijk geinformeerd over de planning van de werkzaamheden. Voor hen is er binnenkort een inloopbijeenkomst voor specifieke vragen over de uitvoering en om kennis te maken met de contactpersonen voor de werkzaamheden.