Start jouw toekomst op de Werkbeurs


Inge Deelen

Het WSP Werkcentrum Brabantse Wal brengt in samenwerking met Samen in de Regio vraag en aanbod bij elkaar op de Werkbeurs. Tijdens dit event presenteren bedrijven en organisaties zich aan potentiele kandidaten. De persoonlijke ontmoeting maakt de Werkbeurs uniek. Op deze manier krijgt men een
beter beeld van elkaar en worden de mogelijkheden en kansen van zowel de kandidaat als de inhoud van de vacatures duidelijk.

Alles samen op een locatie

Niet alleen bedrijven zullen deze dag aanwezig zijn, ook uitzend- en detacheringsbureaus nemen deel aan deze dag. Door de huidige wet- en regelgeving is de eerste stap naar een nieuwe baan vaak via een uitzendconstructie. Zij weten goed waar de bedrijven naar op zoek zijn en maken de selectie
van kandidaten die zij geschikt achten voor de vacatures. Het is dus belangrijk dat je een goede indruk achter laat.

De Werkbeurs vindt plaats in Het Groot Arsenaal te Bergen op Zoom. Drie verdiepingen worden gevuld met werkgevers en uitzendbureaus die werk, informatiestands, opleidingsmogelijkheden met baangarantie en workshop aanbieden.

Zet de eerste stap

Kom op 1 oktober van 13.00 uur tot 17.00 uur naar Het Groot Arsenaal en zet de eerste stap op weg naar een nieuwe toekomst! Laat je niet uit het veld slaan en kom goed voorbereid naar het evenement. Vergeet vooral niet je CV mee te nemen!

Meer informatie?

Wil je meer informatie over dit evenement? Neem dan gerust contact op via werkbeurs@bergenopzoom.nl of bel 0164-707510 (Samen in de Regio).