Informatieavond Natuurbrug Zeepoort in Bloemendaal


08 september 2015 - Nieuwsartikel

De provincie Noord-Holland organiseert woensdag 16 september een informatieavond over de natuurbrug Zeepoort over de Zeeweg in Bloemendaal.

Vanaf 19.00 uur start het programma in Bezoekerscentrum De Kennemerduinen, Zeeweg 12 in Overveen.

Natuurbrug Zeepoort is de laatste in een schakel van drie natuurbruggen in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland (NPZK). De natuurbrug in Zandvoort (Zandpoort) is al gerealiseerd en de natuurbrug over het spoor (Duinpoort) is in volle voorbereiding.

Kaartje

Programma

Tijdens de avond informeren we u door middel van een aantal presentaties over Natuurbrug Zeepoort. Ook kunt u tijdens de informatiemarkt persoonlijk met ons in gesprek over bijvoorbeeld:

* beeldkwaliteit van de natuurbrug;
* planning;
* ecologie en monitoring;
* de natuurbruggen Duinpoort en Zandpoort.

De avond duurt tot 21.00 uur. Bij het bezoekerscentrum is parkeren tijdens deze avond gratis.

Samenwerking

De Natuurbrug Zeepoort wordt gerealiseerd in opdracht van de provincie Noord-Holland en in samenwerking met de gemeente Bloemendaal, Nationaal Park Zuid-Kennemerland, PWN en Staatsbosbeheer.

Meer informatie

Informatie over de natuurbrug Zeepoort is beschikbaar op de website.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tweet
Deel