Matchmaking Business Event met bedrijven uit Heilongjiang, China

Gepubliceerd op: 8 september 2015 | Gewijzigd op: 8 september 2015

De provincie Fryslan en de provincie Heilongjiang nodigen u graag uit voor een Matchmaking Business Event georganiseerd in samenwerking met First Class Business Travel op maandag 21 september vanaf 10.00 in het WTC in Leeuwarden.

De delegatie staat onder leiding van partijsecretaris Wang Xiankui van de provincie Heilongjiang. Deelnemers zijn ruim 30 bedrijven, voornamelijk uit de agrarische sector. Doel van de reis is om een basis te leggen voor economische samenwerking tussen Heilongjiang en Nederland.

Heilongjiang is een provincie in het noordoosten van China. De provincie is 460.000 km2 groot en heeft ruim 38 miljoen inwoners. Mede door de omschakeling van zware industrie naar agrofood en toerisme liggen er volop kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven in deze regio.

Matchmaking

De bijeenkomst op 21 september staat in het teken van matchmaking. Ruim 30 bedrijven uit Heilongjiang gaan graag met u in gesprek over samenwerkingsmogelijkheden. De focus ligt hierbij op de volgende (sub)sectoren:

* zuivel

* veeteelt

* (poot)aardappelen (planten en verwerken)

* groene voedingsindustrie

* tuinbouw en uitgangsmaterialen

* bloeiende planten

* import-export

Meer informatie

In de bijlage meer details over het evenement waaronder een lijst met deelnemende Chinese organisaties. Hier vindt u ook contactgegevens voor meer informatie.

Locatie

Het evenement vindt plaats in het WTC Leeuwarden, Heliconweg 52, 8914 AT Leeuwarden. Het programma start om 10.00 en eindigt uiterlijk 15.00. Er wordt voor een lunch gezorgd.

Deelname aan het evenement

Wilt u deelnemen aan dit evenement? Neem dan contact op met Gert Bakker - First Class Business Travels:

* E info@firstclassbusinesstravels.nl

* T +31 645 421 32 90

Netherlands Business Support Office

Nederlandse bedrijven verdienen hun geld voor een groot deel over de grens. Het ministerie van Buitenlandse Zaken zet zich daarom actief in voor de belangen van Nederlandse bedrijven in het buitenland. Onder meer via het buitenlandnetwerk van ambassades, consulaten en NBSO's. Zij kunnen voor u contacten leggen en op zoek gaan naar marktinformatie.

Contact

Bent u geinteresseerd? Of heeft u nog vragen over de kansen en zakendoen in deze regio? Neem dan contact op met:

NBSO Dalian

Chief Representative: Renee Derks

Deputy Representative: Yin Hang

T: (+86) 411-39869998

F: (+86) 411-39869991

E: nbsodalian@nbsodalian.com

Bron: Netherlands Business Support Office (NBSO) Dalian

Download:

* Uitnodiging matchmaking Heilongjiang

PDF document | 129,89 KB

Uitnodiging voor het matchmaking event met ondernemers uit Heilongjiang in Leeuwarden. Bron: NBSO Dalian.