Waarschuwing voor blauwalg Westeinderplassen


Gepubliceerd op: 10 september 2015
Donderdag 10 september heeft de provincie Noord-Holland blauwalg vastgesteld in de Westeinderplassen ter hoogte van Vrouwentroost en de zwemsteiger Herenweg. Voor deze locaties geldt een waarschuwing.
Dat houdt in dat zwemmen op die plekken een risico kan zijn voor de gezondheid. Met name jonge kinderen en ouderen, die het meest kwetsbaar zijn, kunnen beter een andere zwemplek kiezen.
Op beide locaties zijn waarschuwingsborden neergezet. Als de waarschuwing niet meer van kracht is, worden de borden weggehaald.

Actuele informatie

Actuele informatie over de kwaliteit en veiligheid van zwemlocaties in Nederland vindt u op www.zwemwater.nl en via de zwemwatertelefoon (0800-9986734).
De provincie Noord-Holland geeft actuele informatie over negatieve zwemadviezen ook door via Twitter: http://twitter.com/ProvincieNH.

Delen op:

* facebook
* linkedin
* nujij

* RSS

Nieuws

Waarschuwing voor blauwalg Westeinderplassen

10 september 2015
Donderdag 10 september heeft de provincie Noord-Holland blauwalg vastgesteld in de Westeinderplassen ter hoogte van Vrouwentroost en de zwemsteiger H Lees meer

College van B&W bezoekt Zeilschool Aalsmeer

10 september 2015
Het College van B&W bezoekt regelmatig bedrijven en organisaties om te weten wat daar leeft en wat de ondernemers belangrijk vinden. Op 8 september be Lees meer

Mindfulness voor Mantelzorgers

10 september 2015
Mantelzorg & Meer organiseert een Mantelzorgcafe met een introductieworkshop `Mindfulness voor Mantelzorgers' van trainer Titia van Rootselaar. Mantel Lees meer