Klant Contact Centrum tijdelijk naar Polfermolen


Vanaf 5 oktober 2015

Het Klant Contact Centrum (KCC) in het gemeentehuis wordt verbouwd. De loketten van het KCC worden daarom tijdelijk verplaatst naar de Polfermolen, Plenkertstraat 50 in Valkenburg. Voor het aanvragen van paspoorten, rijbewijzen en andere producten van het Klant Contact Centrum kunt u vanaf
maandag 5 oktober in de Polfermolen terecht.

Let op: vrijdag 2 oktober is het KCC in verband met de verhuizing naar de Polfermolen gesloten. Tot 2 oktober is het KCC nog in het gemeentehuis gehuisvest.

Afspraak maken

Vanaf maandag 5 oktober gaat de gemeente voor verschillende producten ook op afspraak werken, zoals aangifte doen van uw huwelijk, een vestiging doorgeven vanuit het buitenland en het verstrekken van een vergunning. Voor deze producten en diensten moet u daarom eerst een afspraak maken. Kijk
op de website www.valkenburg.nl voor welke producten dit geldt of neem contact op met ons KCC via het verkort telefoonnummer 14 043.

Parkeren

De Polfermolen is goed bereikbaar. Komt u met de auto? Dan kunt u parkeren in het Odapark.
Vanaf 1 februari 2016 kunt u in het vernieuwde KCC in het gemeentehuis terecht.

En verder dit nog ...

Verder willen wij u vragen om met PIN te betalen. Heeft u vragen over producten van de gemeente? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met het KCC via telefoonnummer 14 043. U kunt ook onze website raadplegen www.valkenburg.nl.