Nachtwerkzaamheden spoorlijn museumstoomtram 12 en 13 september


11 september 2015 - Nieuwsartikel

Op zaterdag 26 en zondag 27 september is gedurende specifieke werkzaamheden tijdelijk geen treinverkeer mogelijk tussen Hoorn en Heerhugowaard. NS zorgt voor vervangend vervoer. Op www.ns.nl/werktrajecten kunt u meer informatie hierover vinden, evenals op de online reisplanners.

De grond onder het spoor van de museumstoomtram ter hoogte van de kruising met de N302 is vermoedelijk aan het verzakken. Om onveilige situaties rondom het spoor te voorkomen is het noodzakelijk dat Heijmans aankomend weekend werkzaamheden uitvoert aan de spoorconstructie.

Nachtwerkzaamheden

Op zaterdag 12 september starten de werkzaamheden vanaf 17:00 uur tot 00:00 uur en vervolgens weer op zondag 13 september van 06:00 uur tot 09:00 uur. De werkzaamheden voeren wij in de nacht uit om verkeershinder en hinder met de museumstoomtram te beperken. Tijdens deze werkzaamheden vinden
er sloopwerkzaamheden, graafwerkzaamheden en werkzaamheden om spoorconstructie te verdichten plaats. U zult wellicht de werkzaamheden horen, maar wij proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken. De direct omwonenden hebben hierover een brief ontvangen.





------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tweet
Deel