Oener Belang onderhoudt `Onder de Linden'


Vorig jaar oktober werd het Dorpsplein Onder de Linden in Oene geopend. Een prachtige door Oener Belang gerealiseerd dorpsplein voor jong en oud. Vereniging Oener Belang heeft nu besloten om via groenadoptie het beheer en onderhoud van het plein voor haar rekening te nemen.

Maandag 14 september werd hiervoor een beheerovereenkomst ondertekend door de voorzitter van Oener Belang, de heer Arno Berghorst en wethouder Joop van Nuijs. In deze overeenkomst spreken de gemeente Epe en Oener Belang af dat het beheer en onderhoud van het dorpsplein door hun wordt
uitgevoerd. Oener Belang zorgt dat het plein en de (speel) voorzieningen goed onderhouden worden en houdt toezicht op het plein. Hierbij krijgen ze uiteraard hulp van Axent Groen.

Ontmoetingsplek

Het dorpsplein is al echt een centrale ontmoetingsplek in de buitenlucht voor jong en oud. Naast een prachtige waterpomp en zitbankjes wordt ook de jeu de boulesbaan en de schaakbord vloer veel gebruikt. En mocht het binnenkort gaan vriezen dan kan een gedeelte van het plein ook omgetoverd
worden tot een ijsbaan.

Ondertekening van de overeenkomst. Links wethouder Joop van Nuijs en rechts voorzitter Oener Belang, de heer Arno Berghorst.