WijnSpijs breidt culinaire beleving uit


Almere, 20150915 -- WijnSpijs B.V. - onder andere bekend van de WijnSpijs Culinaire Wandeling - heeft onlangs haar culinaire beleving uitgebreid met de producten: Dinerwandeling en Op Maat. WijnSpijs geeft met deze nieuwe culinaire producten de mogelijkheid aan culinaire liefhebbers om te allen tijde en met hun eigen gezelschap een culinaire wijnspijs beleving mee te kunnen maken.



Het is dan ook mogelijk om alle producten – net als de Culinaire Wandeling - snel en gemakkelijk online te bestellen, zonder in te loggen. Voor de dinerwandeling en Op maat kan men de WijnSpijs Restaurants of het culinaire uitje zelf op wijnspijs.nl kiezen. Ook is het mogelijk om bij WijnSpijs persoonlijk advies telefonisch of per mail aan te vragen.

WijnSpijs als complete culinaire beleving

WijnSpijs heeft als doel om een complete culinaire beleving aan wijnspijs liefhebbers aan te bieden. Zo is er - naast de WijnSpijs culinaire producten - een online culinair magazine, beschikbaar voor alle bezoekers, en kunnen de zorgvuldig geselecteerde WijnSpijs Restaurants, met hun belangrijkste informatie, gemakkelijk op de website wijnspijs.nl gevonden worden.

Service en klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij WijnSpijs, zodat de bezoeker optimaal kan genieten van de culinaire beleving.

Culinaire Wandeling

Elke zondag organiseert WijnSpijs ergens in Nederland een WijnSpijs Culinaire Wandeling. Bezoekers wandelen van 12:00 tot 17:00 uur op een zondagmiddag langs 6 a 7 restaurants in een desbetreffende stad, waar men bij elk restaurant een gerechtje geserveerd krijgen met een bijpassende wijn.

Dinerwandeling

De Dinerwandeling is een proeverij van wijn en spijs. Men kan zelf kiezen welke stad, dag en tijd, met hoeveel personen, of ze een 3 of 4 gangen menu willen en in welke WijnSpijs restaurants ze welke gang willen nuttigen. Dit alles kan de bezoeker op wijnspijs.nl zelf uitkiezen, waarbij er direct wordt aangegeven wat de wandeltijd tussen de restaurants is.

Op Maat’

Het product WijnSpijs Op Maat, zijn op maat gemaakte culinaire evenementen voor de particuliere en zakelijke markt. Van een bedrijfsevenement van 150 personen tot een familie uitje van 20, kan door WijnSpijs worden georganiseerd. Alle wensen en verzoeken worden meegenomen in het speciaal Op Maat gemaakte culinaire evenement.

Kijk voor meer informatie op www.wijnspijs.nl