Reconstructie laatste deel Rijksweg (N271) gestart (15-09-2015)


RSS

Op 14 september is BAM van start gegaan met de laatste fase van de reconstructie N271. In deze fase wordt de Rijksweg tussen de Stationsweg en de N276 (Ei van Sint Joost) aangepakt.

De weg wordt voorzien van een nieuwe laag asfalt en op het kruispunt Rijksweg - Stationsstraat wordt een rotonde aangelegd. De oude fietspaden worden vervangen door een nieuw tweezijdig fietspad.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is de Rijksweg tussen de Stationsstraat en de N276 volledig afgesloten. Verkeer over de Rijksweg tussen de Stationsstraat en Aan de Gracht is geregeld met verkeerslichten. De oversteek ter hoogte van de Heuvelstraat blijft beschikbaar tijdens de werkzaamheden.

De bedrijven die in dit gebied liggen, blijven bereikbaar. De percelen aan de Rijksweg tussen de Stationsstraat en de N276 (Ei van St. Joost) kunnen tijdelijk moeilijker bereikbaar zijn omdat de oude fietspaden worden verwijderd en het nieuwe tweezijdige fietspad wordt aangelegd.

Vragen

Heeft u nog vragen of wilt u aanvullende informatie, dan kunt u terecht bij de uitvoerder van BAM Wegen P. Wolters, bereikbaar onder nummer 06-23011945 (08.00-16.00 uur). Met vragen over de omgeving en verkeersmaatregelen kunt u terecht bij M. Beks, bereikbaar onder nummer 06-2301 1920 of per
mail: m.beks@bamwegen.nl.

De laatste fase van de reconstructie van de N271 is gestart. Een deel van deze weg loopt over grondgebied van de gemeente Echt-Susteren. Vorige week lieten wethouder Lalieu en wethouder Dijcks van de gemeente Echt-Susteren zich informeren over het verloop van de werkzaamheden. Ook bekeken ze
samen het resultaat van de reconstructie tot nu toe.