Jaarlijkse burgemeesterbezoek Wintelre op 24 september


De jaarlijkse burgemeesterbezoeken zijn weer in volle gang. Hierbij brengt burgemeester Anja Thijs-Rademakers samen met een aantal afgevaardigden van het college een bezoek aan alle kernen in de gemeente. Het thema dit jaar is `buitengebied'. Wintelre is op 24 september aan de beurt.

Thema buitengebied

Het groene buitengebied maakt de gemeente een aantrekkelijk woon- en leefgebied. Onderwerp van de burgemeesterbezoeken 2015 is `Redesign buitengebied'. De landbouw is en blijft een belangrijke economische drager voor de gemeente. Bijna een derde van de werkgelegenheid is terug te voeren op de
agrarische sector. Krimp in de agrarische sector maakt een verandering van het buitengebied onvermijdelijk. Een deel van het oorspronkelijk agrarisch gebied moeten we herbestemmen. Dit doen we in samenwerking met partners. Een duurzame, dynamische en innovatieve cultuur staat daarbij voorop!
Daarom willen we met de burgemeesterbezoeken het buitengebied in gaan, in een zo breed mogelijke vorm. Je kunt hierbij denken aan wonen en bedrijvigheid, maar ook aan recreatie.

Golf & Recreatiepark 't Caves

Het bezoek aan Wintelre staat gepland op donderdagavond 24 september om 19.00 uur. We bezoeken daar Golf & Recreatiepark 't Caves. Het park ligt midden in de bossen en bestaat uit sfeervolle kampeerboerderijen, een camping en een golfbaan. 't Caves ontleent haar naam aan een vroegere herberg
die hier heeft gestaan en ongeveer 100 jaar geleden is afgebroken.

Inwoners van Wintelre welkom

Als inwoner van de kern Wintelre bent u welkom om samen met de burgemeester en haar gezelschap `t Caves te bezoeken. U dient zich hiervoor wel aan te melden via communicatie@eersel.nl.