Heb jij een idee voor je buurt?


De Koninklijke Nederlandse Heidemaatschappij (KNHM) organiseert ook dit jaar weer de wedstrijd Kern met Pit voor bewonersgroepen die een idee in hun leefomgeving willen realiseren.

De beste ideeen mogen deelnemen aan de wedstrijd. Ben je eenmaal binnen, dan opent dat deuren. Gedurende het uitvoeringsjaar staan adviseurs van KNHM voor je klaar met tips en met contacten in hun netwerk. Lukt het je om je project binnen een jaar af te ronden dan ontvang je duizend euro.

Heb jij een idee voor je leefomgeving? Schrijf je dan nu in op www.kernmetpit.nl

Wie kan meedoen?
Meer dan tweeduizend bewonersgroepen hebben de afgelopen edities met succes aan Kern met Pit deelgenomen. Denk daarbij aan het aanleggen van een speeltuin, het restaureren van een molen, het opzetten van een museum over de plaatselijke historie, het uitzetten van een educatieve route in een
natuurgebied of het organiseren van een groot theater waar het hele dorp aan mee doet. Maar misschien heb jij een nog veel beter idee om jouw leefomgeving te verbeteren!

Prijzen
Wie binnen een jaar zijn idee voor de leefomgeving gerealiseerd heeft, ontvangt het predicaat Kern met Pit en duizend euro. Daarnaast wint in elke provincie het beste project de trofee en een extra prijs van vijftienhonderd euro. Daarbovenop kunnen de trofeewinnaars meedingen naar de nationale
titel `Beste Kern met Pit van Nederland!' en extra prijzen winnen.

Aanmelden kan tot 31 oktober 2015.