Jaarcursus Muziek voor kinderen uit groep 4 en 5


Gepubliceerd op: 15 september 2015
Eind september start het Cultuurpunt met een jaarcursus muziek voor kinderen uit groep 4 en 5 van het basisonderwijs. In deze jaarcursus gaan de kinderen aan de slag met melodieen en ritmes en leren de kinderen noten lezen.

Maak kennis met instrumenten en leer noten lezen

Daarnaast maken ze gedurende het jaar kennis met een keur aan instrumenten doordat professionele muziek docenten uit Aalsmeer en omstreken een gastles komen geven. De leerlingen kunnen deze instrumenten ook echt uitproberen. Na de cursus kunnen de kinderen een keuze maken voor een instrument.

De cursus vindt plaats op de zolder van Cultuurpunt Aalsmeer, boven de bibliotheek, op woensdagmiddag van 15.30 tot 16.30 uur. De kosten bedragen EUR 275,- voor 30 lessen van 60 minuten plus een eindpresentatie. De cursus begint op 30 september.

Cultuurpunt Aalsmeer is voor deze cursus een samenwerking aangegaan met het Jeugdcultuurfonds Aalsmeer. Het fonds betaalt het lesgeld voor kinderen die hiervoor in aanmerking komen.
Voor meer informatie en inschrijven kunt u contact opnemen met het Cultuurpunt tijdens kantooruren op 0297 - 365 165 of op de website www.cultuurpuntaalsmeer.nl.

Delen op:

* facebook
* linkedin
* nujij

* RSS

Nieuws

Jaarcursus Muziek voor kinderen uit groep 4 en 5

15 september 2015
Eind september start het Cultuurpunt met een jaarcursus muziek voor kinderen uit groep 4 en 5 van het basisonderwijs. In deze jaarcursus gaan de kinde Lees meer
Hondenpoep

Nieuw hondenbeleid wordt veelal positief ervaren

14 september 2015
Vorig jaar is het hondenbeleid vastgesteld door de gemeenteraad van Aalsmeer. Uit een evaluatie blijkt dat het hondenbeleid door hondenbezitters, niet Lees meer

Wethouder Verburg reikt Award Supervriend Stichting Dag van je Leven uit

14 september 2015
Stichting Dag van je Leven heeft afgelopen donderdag 10 september een prachtige feestdag georganiseerd voor clienten van o.a. Stichting Ons Tweede Thu Lees meer