Bespreekavond concept-Omgevingsvisie op 17 september - Nieuws - Geme..


Geplaatst op dinsdag 15 september 2015

Het college van B&W van de gemeente Uden heeft de Omgevingsvisie 2015 in concept vastgesteld. De Omgevingsvisie borduurt voort op Udenaar de toekomst en de G1000. In de concept-Omgevingsvisie beschrijft de gemeente de doelstellingen voor de fysieke leefomgeving op lange termijn en hoe deze te
bereiken zijn. Er wordt ook beschreven hoe initiatief nemende inwoners met hun initiatieven kunnen bijdragen aan de doelstellingen.

Uden is een van de 9 geselecteerden in Nederland die, vooruitlopend op de verplichte invoering van een Omgevingsvisie voor alle gemeenten, meedoet aan een pilot-sessie vanuit het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Een belangrijk aspect is burgerparticipatie. De concept-Omgevingsvisie is
daarom gemaakt met inbreng van inwoners, vertegenwoordigers van de verschillende gebiedsplatforms, ambtenaren en raadsleden.

Bespreekavond

Op donderdag 17 september a.s. wordt de concept-Omgevingsvisie inhoudelijk besproken tijdens een openbare bijeenkomst in het gemeentehuis. Inloop vanaf 20.00 uur en start om 20.15 uur. Locatie: gemeentehuis Uden (ingang West). Iedereen is welkom.

De concept-Omgevingsvisie ligt met ingang van donderdag 10 september gedurende 6 weken ter inzage. U kunt deze vanaf 10 september hier downloaden of inzien in het gemeentehuis.