N441 Wassenaar: inloopavond in september


De provincie Zuid-Holland houdt op dinsdag 29 september 2015 een inloopavond over de geplande werkzaamheden aan de N441 bij Wassenaar.

Het betreft het weggedeelte van de N441 in beide richtingen vanaf de rotonde Katwijkseweg/Kokshornlaan tot de rotonde Katwijkseweg/Wassenaarseslag.

Locatie

De inloopavond vindt plaats in Hotel Wassenaar, Katwijkseweg 33 in Wassenaar. Medewerkers van de provincie informeren bezoekers tussen 19.00 uur en 20.30 uur over zaken als werkzaamheden en omleidingsroutes. De avond heeft een informeel karakter zonder vast programma. U hoeft zich dan ook niet
vooraf aan te melden.

Werkzaamheden

De provincie voert groot onderhoud uit op de N441 om de verkeersveiligheid en doorstroming op de weg te verbeteren. Werkzaamheden bestaan onder andere uit het vervangen van het asfalt, lantaarnpalen, bushaltes en hectometer- en snelheidsbebording. Daarnaast verwijdert de provincie 6 pechhavens
bij Katwijk en Wassenaar. Ook vindt er onderhoud plaats aan de Wassenaerbrug en legt de provincie een faunapassage onder de brug aan.