Sportvereniging van het jaar


Verkiezing leukste sportverenigingWelke sportvereniging wordt uitgeroepen tot leukste sportvereniging van Landerd?

Op 7 september 2015 is de 4e editie van de Verkiezing van de Leukste Sportvereniging van start gegaan. Ook verenigingen uit Landerd doen mee met deze verkiezingen. Tot en met 11 oktober 2015 kan gestemd worden op de sportverenigingen via de website www.leukstesportvereniging.nl.

Op www.leukstesportvereniging.nl/genomineerden kunt u zien welke sportverenigingen in de gemeente Landerd nu genomineerd zijn. Staat uw sportvereniging nog niet tussen de genomineerden? Nomineer uw favoriete sportvereniging dan snel voor deelname!

Winnaars

Na 11 oktober wordt de top 3 van iedere provincie in willekeurige volgorde bekend gemaakt. In iedere provincie is er vervolgens 1 winnaar en er is ook 1 landelijke winnaar. Tijdens de Award Uitreiking wordt de top 3 per provincie gehuldigd en wordt dus ook de winnaar van iedere provincie
bekend gemaakt. Tot slot wordt ook de Leukste Sportvereniging van Nederland bekend gemaakt. Alle provincie winnaars ontvangen tijdens de Award Uitreiking een jaarabonnement op Sport Facilities Management.

Prijzen voor stemmers

Onder de stemmers worden mooie prijzen verloot: 1. een tablet, 2. een jaar gratis sporten en 3. een dagje wellness. De prijswinnaars worden na afloop van de verkiezing bekend gemaakt.

Maatschappelijk partner: Spieren voor Spieren

En ook dit jaar is Spieren voor Spieren als goed doel verbonden aan de verkiezing. Hoe meer stemmen er worden uitgebracht, hoe groter het bedrag dat tijdens de Award Uitreiking aan Spieren voor Spieren overhandigd wordt. Nog een reden om iedereen straks op te roepen een stem uit te brengen.

Volg de verkiezing op social media

Al het nieuws rondom de verkiezing wordt op de www.leukstesportvereniging.nl/nieuws geplaatst. Natuurlijk is de verkiezing ook op social media actief. Volg de verkiezing op Facebook en Twitter en mis niets.

* twitter
* facebook