Week van de opvoeding in oktober


De Week van de Opvoeding draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, medeopvoeders, kinderen en jongeren. Daarbij staat een positieve benadering voorop. In 2015 organiseren we de Week van de Opvoeding voor de vijfde keer. De Week van de Opvoeding 2015 staat gepland van maandag 5 tot en
met zondag 11 oktober 2015. Motto is 'Geef me de vijf!'.

Opvoeden doe je met elkaar

De Week van de Opvoeding draait om die aandacht. Aandacht voor ouders, voor kinderen, voor professionals die met elkaar de opvoeding op zich nemen. En natuurlijk aandacht voor de kinderen. In het hele land worden daarom activiteiten georganiseerd. Van voorlezen tot voetballen, van praten over
je baby tot over je puber; het kan allemaal. Een mooie kans om ervaringen over opvoeden te delen, bevestiging te geven en te krijgen en de gewone alledaagse vragen aan elkaar te stellen. Want opvoeden doe je met elkaar.

Activiteiten in Baarn

Centrum voor Jeugd en Gezin Baarn is dit jaar een samenwerking aangegaan met Stichting Welzijn Baarn (SWB). Speciaal voor de Week van de Opvoeding starten de jongensgroep en de meidengroep al in deze week met extra leuke activiteiten!

Op donderdag 8 oktober organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin een themabijeenkomst in de Uitkijck. Deze themabijeenkomst heet How2talk2kids en gaat over effectief communiceren met je kinderen. En wie wil dat nu niet?

Tenslotte biedt hormoonspecialist Jose Buik-Evers deze week de mogelijkheid voor jonge meiden en/of hun ouders om digitaal advies of informatie te krijgen.

Kijk voor meer informatie op www.cjgbaarn.nl en www.weekvandeopvoeding.nl.