Steunpunt vrijwilligerswerk haaren vraagt om uw kennis, ervaringen e..


Zou u graag een paar uurtjes willen inzetten voor vrijwilligerswerk? Bent u niet meer werkende of juist werkzoekende? Bruist u van de energie? Zou u graag uw kennis en ervaringen willen inzetten? De vele verenigingen en organisaties in de gemeente Haaren zijn op zoek naar uw talenten.
Misschien is vrijwilligerswerk dan wel iets voor u. De tijdsinvestering bij vrijwilligerswerk is op maat zodat u het goed kunt combineren met werk, hobby's, familie en andere bezigheden.

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van ContourdeTwern in HAAREN is op zoek naar mensen die zich in willen zetten voor de Haarense verenigingen, clubs en stichtingen. Er zijn vele mogelijkheden om met uw talent aan de slag te gaan.

Op dit moment zijn we onder andere op zoek naar:

* Een medewerker voor de intake van nieuwe clienten bij de voedselbank in Haaren
* Iemand die talent heeft om op te ruimen en van aanpakken weet, het is een tijdelijke klus
* Enthousiaste groene vingers voor de Samentuinen
* Oversteek hulp om onze schooljeugd veilig van en naar school te krijgen
* Warme harten voor onze inwoners met een lichte beperkingen die leuke activiteiten met hen willen ondernemen
* Personen die de lokale verenigingen willen helpen bij hun werk om de vereniging, stichting of club draaiende te houden. Een klus met verantwoordelijkheid. Durft u die uitdaging aan?

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk heeft elke maandag van 16.00 - 18.00 uur spreekuur in Den Domp, Kerkstraat 26 in Haaren. U kunt dan gewoon even, vrijblijvend, binnenlopen. Bent u verhinderd op maandag? Dan maken we gewoon een afspraak op een ander moment. Dit kan ook in de avonduren.

Vindt ons via: Steunpunt Vrijwilligerswerk Haaren, en blijf up-to-date met informatie over vrijwilligerswerk en nieuws voor verenigingen en stichtingen in de gemeente Haaren.

Voor meer informatie neemt u contact op met Jessika Volf van ContourdeTwern: 06 132 80 379, jessikavolf@contourdetwern.nl of infohaaren@contourdetwern.nl.