Wethouder Huizing opent vernieuwde zalencentrum en buurthuis De Meet


(15-09-2015)

Vrijdag 25 september aanstaande opent wethouder Bart Huizing om 16.00 uur de volledig vernieuwde Meet aan het Dorpsplein in Bellingwolde. Alle inwoners van Bellingwolde en overige belangstellenden zijn van harte uitgenodigd.

Grote fotowand

De afgelopen maanden is het interieur van De Meet gemoderniseerd. Zo zijn onder meer de wanden, bar en plafonds geverfd, de vloeren zijn vernieuwd en de zalen zijn voorzien van nieuw meubilair en apparatuur. Bijzonder hoogtepunt van de metamorfose is een fotowand met een omvang van 4 bij 11
meter.

Officiele opening

Om dit te vieren, organiseert de gemeente Bellingwedde samen met de beheerders Fokko en Bert Meins van Re-Horeca een officiele opening. Aansluitend aan het officiele openingsmoment is er voor de aanwezigen gelegenheid om het vernieuwde interieur met eigen ogen te bekijken. Wethouder Bart
Huizing: "Ik ben enorm trots op al het werk dat is verzet. Met de nieuwe beheerders en het prachtige interieur hebben we er alle vertrouwen in dat De Meet opnieuw de spil van het dorp wordt."

Feestavond

Zaterdagavond 26 september organiseren de beheerders ter ere van de opening van de vernieuwde Meet een feest voor alle inwoners van Bellingwolde. Het feest is van 20.00 tot 01.00 uur, de toegang is vrij.