Aan de slag als vrijwilliger in Heemstede


13 september 2015 Aan de slag als vrijwilliger in Heemstede

Samen koken

Vrijwilligerswerk kan veel voldoening geven. Het levert nieuwe contacten en uitdagingen op. U kunt doen waar u goed in bent en tegelijk kunt u nieuwe dingen leren. In Heemstede zijn veel clubs, verenigingen en andere organisaties waar vrijwilligers onmisbaar zijn. Wilt u aan de slag als
vrijwillger? Bekijk de vacature top 3 van september.

Bestuursleden voor Kringloopwinkel

U bent op zoek naar een uitdaging als voorzitter, secretaris of algemeen bestuurslid? Graag komen wij met u in contact als u een steentje wilt bijdragen aan het succes van deze Kringloopwinkel!

Vrijwilliger opvoedondersteuning

Als vrijwilliger bezoekt u gedurende een jaar wekelijks een gezin met jonge kinderen. U biedt een luisterend oor, vriendschappelijk contact en praktische hulp. Eind september start de voorbereidingscursus, dus meld u snel aan!

Kookvrijwilliger

Samen eten, samen genieten! Onder leiding van een kok en met andere vrijwilligers begeleidt u een groep van acht deelnemers bij het koken van een maaltijd op maandagavond.

Tip!

Informatiebijeenkomst op 29 september 2015 over het werken met verstandelijk beperkten
Wat houdt het werken met mensen met een verstandelijke beperking voor vrijwilligers in? Josien Haverschmidt, gedragswetenschapper, laat u kennismaken met de doelgroep. Carolien Salomonsz vertelt u alles over vrijwilligerswerk bij de Hartekamp.

Meer weten over ons vacatureaanbod?

spreekuur: dinsdag t/m donderdag, 9.00 - 12.00 uur
telefoon: 023-5483824
website: www.vrijwilligerswerkheemstede.nl/vacaturebank
e-mail: mailto:vrijwilligerspunt@casca.nl

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------