Zevende vestiging van DriveIn opent deuren in Krommenie

19 augustus 2015

Autobezitters in de Zaanstreek kunnen met ingang van 15 september terecht bij DriveIn Krommenie. De Noord-Hollandse full service autogarage opent de deuren aan de Lisdoddelaan 2, in de voormalige Ford Servicegarage waar ook een Profile Tyrecenter was gevestigd. DriveIn Krommenie verzorgt reparaties en onderhoud van alle personenwagenmerken. Het is niet per se noodzakelijk een afspraak te maken, pech komt immers altijd onverwacht.

De monteurs van DriveIn Krommenie zijn BOVAG-gecertificeerd en hebben kennis van alle merken personenwagens. Doordat DriveIn Krommenie beschikt over de technische info van ieder merk, wordt elke auto volgens de fabrieksvoorschriften onderhouden. Zo verliezen autobezitters die hun wagen nog in de fabrieksgarantie hebben, hun garantie niet als zij bij DriveIn Krommenie het onderhoud laten verrichten. DriveIn is aangesloten bij de BOVAG en de werkzaamheden vallen ook onder de BOVAG-garantievoorwaarden.

"We hebben in Krommenie een enthousiast team monteurs tot onze beschikking", zegt servicemanager Yuri Boon van DriveIn Krommenie. "We houden van duidelijkheid. De monteur geeft na de diagnose een heldere prijsopgave. Deze prijs wordt ook de rekening. Onze klanten weten dus van tevoren wat zij gaan betalen. We werken met kwaliteitsonderdelen, hanteren scherpe tarieven, lager dan die van dealers, en leveren hoge kwaliteit."

Krommenie is de zevende vestiging van DriveIn, dat ook is gevestigd in Alkmaar, Alkmaar-Noord, Beverwijk, Bloemendaal, Heerhugowaard en Schagen. "Wij zijn ontzettend blij met deze locatie", aldus Yuri Boon. "De garage beschikt over een fraaie werkplaats die ruimte biedt om tegelijkertijd aan vier auto's te werken. In de receptie kunnen onze klanten een kopje koffie drinken. Er is bovendien gratis wi fi, dus er kan gewoon gewerkt worden. Ook onze bereikbaarheid is uitstekend."

DriveIn Krommenie biedt de nodige extra service. Yuri Boon: "Een klant kan altijd, ook zonder afspraak, bij ons terecht. We bieden bovendien voordelige haal- en brengservice of vervangend vervoer aan. Dat beetje extra doen wij ook graag voor het milieu, we investeren in duurzaam ondernemen. Onze monteurs werken op een duurzame manier en voeren reparaties uit met de grootste zorg voor het milieu. Op die manier gaan we zo bewust mogelijk met onze leefomgeving om."

Martin Schilder Groep

DriveIn maakt onderdeel uit van Martin Schilder Groep, een familiebedrijf met zijn wortels stevig verankerd in Noord-Hollandse bodem. De Volkswagen-dealer van het eerste uur is in bijna 80 jaar uitgegroeid tot een omvangrijk automobielbedrijf. Naast verkoop en onderhoud van de merken Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen biedt Martin Schilder een totaalpakket diensten aan, zoals fleetsales, leasing, autoverhuur, schadeherstel, bedrijfswageninrichting, financiering, verzekeringen, takel- en bergingsdiensten. Het bedrijf telt circa 500 medewerkers en is gevestigd in Alkmaar, Bergen, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Schagen, Den Helder en Heerhugowaard (Occasion Centrum).