Verkiezing Leukste Sportvereniging gestart!


De 4e editie van de Verkiezing van de Leukste Sportvereniging is van start gegaan. De verkiezing wordt georganiseerd in iedere gemeente van Nederland en er zijn nu al meer dan 11.000 sportverenigingen genomineerd. Er zijn 19 sportverenigingen uit de gemeente Zederik genomineerd.

Op de website www.leukstesportvereniging.nl kunt u zien welke verenigingen genomineerd zijn en uw stem uitbrengen. Staat uw vereniging er nog niet bij? Dan kunt u die ook aanmelden via de website.

Maatschappelijke rol sportverenigingen staat centraal

Bij de verkiezing draait het niet om de sportieve prestaties maar om de maatschappelijke rol die de sportverenigingen vervullen binnen de gemeente Zederik. De verkiezing geeft de leden de mogelijkheid om hun waardering voor het werk van de vele vrijwilligers bij hun sportvereniging te laten
blijken. De verkiezing is zo opgezet dat kleine sportverenigingen net zo veel kans maken als grote sportverenigingen. Ook dit jaar is deelname aan de verkiezing weer helemaal gratis.

Meer leden en sponsors

Voor de winnende sportverenigingen levert de titel nog veel meer op: trotse leden, apetrotse vrijwilligers, veel aandacht van de lokale en regionale media en... een toename van het aantal leden en sponsors. En wie weet wordt een sportvereniging uit de gemeente Zederik verkozen tot Leukste van
de provincie of komt de Leukste Sportvereniging van Nederland straks uit de gemeente Zederik.

Maatschappelijk partner: Spieren voor Spieren

En ook dit jaar is Spieren voor Spieren als goed doel verbonden aan de verkiezing. Hoe meer stemmen er worden uitgebracht, hoe groter het bedrag dat tijdens de Award Uitreiking aan Spieren voor Spieren overhandigd wordt. Nog een reden om iedereen straks op te roepen een stem uit te brengen.

U kunt tot 11 oktober a.s. stemmen. Meer informatie vindt u op www.leukstesportvereniging.nl.

logo leukste sportvereninging