Wijkbezoek op initiatief bewoners bevordert cohesie in Warande


Geplaatst: 16-9-2015

Woensdagavond 16 september 2015 brachten de wethouders Van den Heuvel en Fackeldey opnieuw een bezoek aan Warande. Het bezoek was georganiseerd door het Bewonersinitiatief Warande en vond plaats in Kindcentrum Warande in de vorm van een informatiemarkt.

Wethouders Fackeldey en Van den Heuvel tijdens de bewonersbijeenkomst. FOTO: Richard Quispel

Onderwerpen

Ondernemers, bewoners en in de wijk actieve organisaties presenteerden zich aan de bestuurders en aan elkaar. Tevens konden vragen worden gesteld aan de gemeentelijke vertegenwoordigers over beheer en ontwikkeling van de wijk. Naast de tijdens een eerder bezoek besproken onderwerpen, kwamen
ook enkele nieuwe punten aan de orde. De gemeente blijft over voortgaande ontwikkelingen in de wijk de bewoners informeren via o.a. (digitale)bewonersbrieven en de website www.lelystad.nl/warande.

Wijkconsulent

De wethouders hebben zich goed laten informeren en bedankten de bewoners voor het genomen initiatief. Voor vragen die bewoners hebben aangaande de wijk kunnen zij altijd terecht bij de wijkconsulent mevrouw Masja Schuurman. Zij heeft elke week spreekuur op maandag van 10.00 - 11.00 uur in MFA
De Windhoek, Ringdijk 187, Lelystad Haven. Zodra Warande haar eigen MFA heeft (de voorbereidende grondwerkzaamheden zijn in volle gang), zal het spreekuur daar plaatsvinden. Via de mail is zij bereikbaar op m.schuurman@lelystad.nl en telefonisch via het algemene nummer 14 0320.